D-kullet

Tirsdag 5. april kom det syv valper til verden hos oss. Bølla måtte jobbe i 10 timer og 50 minutter fra proppen gikk til siste valpen var ute, fra første til siste valpen gikk det 8 timer og 35 minutter. Fordelingen er fem hannhunder og to tisper.

Mjóhundr Draupnir

Mjóhundr Durinn Flóki

Mjóhundr Draugr Tarzan

Mjóhundr Darri

Mjóhundr Dvalinn

Mjóhundr Drifa

Mjóhundr Draumr Nemi

 

Om foreldrene

NORD FI LCCH Mjóhundr Annt Bølle (Bølla) er paret med N SE DK UCH Skyborne Crossing the Atlantic. Stamtavlen til valpene deres vil se ut som dette.

Bølla bor hos oss og trenes av Annette. Hun har blitt stilt ut noe, så vi kan trygt si at hun er en god representant for rasen eksteriørmessig. Når det gjelder bruksmeritter så har hun gjort det bra innen lure coursing. Hun har fire LC championater. Hun har også vært nr. 1, nr. 2 og nr. 5 i Årets LC-mynde for å nevne noen uoffisielle plasseringer. Hun har hele 5 BIF (Best In Field, dagens/prøvens beste) plasseringer. For mer info om henne se på siden hennes.

11216143_10153153927476072_1594992286_n

Skyborne Crossing the Atlantic er, som merittene hans tilsier, en pen hannhund. Han er hovedsaklig en utstillingshund, men (stort men) han har LC lisens og han har gjort det veldig bra på de prøvene han har stilt på. Hjemme går han under navnet ferrari uten bremser. Noe han lever opp til på LC-banen. Han er i eie hos oppdretteren til Bøllas mamma, og vi har stor tro på at dette blir en bra match for Bølla. Vi håper vi vil få mange pene og gode LC-hunder fra denne kombinasjonen. Han ble også årets avlshund 2015.

Ikke nøl med å at kontakt (du finner kontaktskjema nederst på siden også). Vi har alt fått noen henvendelser, men grunnet størrelsen på kullet har vi flere ledige. Håpet vårt er at alle valpene fra dette kullet kommer til gode hjem som vil bruke dem til LC og/eller utstilling, og gjerne andre hundesporter. 🙂

Kontakt oss:
Valpene 20 dager gamle

Publikum setter også stor pris på at det er mer action i valpekassa nå…

3 Thoughts on “D-kullet

  1. Randi on 1. april 2015 at 21:31 said:

    liker denne Bølla jeg 🙂 Blir spennende å se valper etter henne 🙂

  2. Heidi on 1. april 2016 at 08:09 said:

    Masse lykke til med fødsel dette blir spennene når valpene kommer 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *